Интериорен дизайн на апартамента в София

Интериорен дизайн не е роскош, а начин правилно да планирате пространството, времето и бюджета.

Дизайн интериорен проект до ключ

Проектиране и изпълнение

Дизайн интериорен проект до ключ

Ексклузивност и детайлиране

Дизайн интериорен проект до ключ

Практичност на ремонта!

Видове на интериорен дизайн на апартамент

Дизайн на планирания интериор на апартамент, къща или офис по време на ремонт е основа, въз основа на която се извършват всички последващи дейности. Както при създаването на чертеж при проектирането на всяко ново строителство, трансформацията на вътрешно пространство изисква внимателно и детайлно планиране.

Този вид работа следва да се възлага на професионалисти, които ще обхванат както практическата част (електроинсталации, водопровод и отопление, кабели, изолация, преустройство), така и естетическия аспект, като резултатът е красив, практичен и удобен дом или офис в съвременен стил. Ако вече разполагате с готов дизайнерски проект, ние можем да го превърнем в реалност.

Предимства на извършване на ремонт с участието на дизайнер

  • Предварително съгласуван проект и ясно проверено количество необходими материали,
   Дизайн интериорен проект до ключ а следователно и цената на целия ремонт се определя възможно най-точно.

  • Предимствата на провеждането на ремонт с участието на дизайнер включват:

   1. Професионален поглед: Дизайнерът разполага с познания и опит в областта на интериорния дизайн, което му позволява да внесе професионални идеи и решения.

   2. Оптимизация на пространството: Дизайнерът може да помогне за максимално ефективно използване на пространството, като взема предвид функционалността и ергономиката.

   3. Цветова хармония: Дизайнерът може да помогне при избора на правилни цветове и материали, създавайки хармоничен и стилен интериор.

   4. Икономия на време и ресурси: Професионалното ръководство на дизайнера улеснява процеса на вземане на решения и позволява избягването на грешки, което в крайна сметка спестява времето и ресурсите ви.

   5. Индивидуален подход: Дизайнерът работи с вашия вкус и нужди, създавайки уникален дизайн, отговарящ на вашия стил.

   6. Контакти: Дизайнерите често имат връзки с доставчици и изпълнители, което може да осигури по-изгодни условия за закупуване на материали и изпълнение на работите.

   7. Пълен контрол над процеса: Дизайнерът може да организира и контролира целия процес на ремонта, улеснявайки ви управлението на проекта.

   8. Повишаване на стойността на имота: Професионалният интериорен дизайн може да повиши стойността на вашия имот.

  • Возможность постоянных личных консультаций, дизайнер подскажет, как воплотить в жизнь пожелания клиентов, и облачит это в понятный для работников проект.

  • 2Д и 3Д визуализационные модели, представляющие готовый образ квартиры

   

  МОЖЕМ ДА СЪЗДАДЕМ ДИЗАЙН С ИНДИВИДУАЛНИ УСЛОВИЯ

  Ако предложените пакети услуги не отговарят на вашите нужди, ние сме готови да предложим индивидуални условия.

  Крайната цена на дизайна ще зависи от сложността на проекта и ще бъде предварително обсъдена. Освен това, фирма “Уровень” предлага приятен бонус при поръчка на комплексен ремонт на апартамент — 3D дизайн-проект безплатно.

  Този проект ще ви помогне визуално да си представите външния вид на пространството след завършване на работите.

  Модерен Стил

  Модерният стил в дизайна представлява един от най-иновативните и динамични подходи в интериорната област. Този стил се характеризира с чисти линии, минимализъм, функционалност и използване на новаторски материали. Модерният дизайн се стреми към простор, светлина и свежест в пространството, като акцентира върху изчистените форми и практичността.

  Един от ключовите елементи в модерния дизайн е употребата на нейтрални цветове и нюанси, като бяло, сиво, кафяво и черно. Тези цветове създават усещане за чистота и отвореност в стаята. Освен това, често се използват ярки акценти във форма на цветни детайли или изкуство, които придават свежест и енергия на пространството.

  Мебелите в модерния дизайн са с чисти линии и гладки повърхности. Предпочитат се функционални и удобни мебели, които съчетават елегантност с практичност. Материалите за мебели включват стъкло, метал, пластмаса и иновативни текстили.

  Модерният стил в дизайна на интериора подчертава и значението на пространството. Отворените планове и големите прозорци се използват, за да създадат усещане за простор и светлина. Осветлението играе ключова роля в модерния дизайн, като се използват модерни лампи, LED осветление и други иновации.

  Модерният стил в дизайна не се определя от статични правила, а по-скоро от иновации и експерименти. Той предоставя възможност за индивидуално изразяване и персонализация на пространството, като съчетава модерни тенденции с уникални елементи.

    Въпроси и Отговори

  Този раздел ще ви помогне да получите отговори на ваши въпроси. Ако не намерите нужната информация, моля, напишете ни. info@etatrading.bg

  Козметичен ремонт до ключ

  Дизайн интериорни проекти до ключ включват цялостно планиране, дизайн и изпълнение на интериора на дома или офиса, включително избор на мебели, цветове, материали, осветление и декорации.

  Предимствата на дизайн интериорни проекти до ключ включват персонализиран подход, който отговаря на нуждите и вкуса на клиента, спестяване на време и усилия, както и гаранция за високо качество на изпълнението на проекта.

  За да изберете правилната фирма за дизайн интериорни проекти до ключ, е важно да проучите различни компании, да се запознаете с техните портфолиа и рецензии от предишни клиенти, да проведете срещи с потенциални дизайнери и да анализирате техните предложения и ценови оферти.

  Времето за изпълнение на дизайн интериорни проекти до ключ може да варира в зависимост от обхвата на проекта, сложността на работата и текущите работни условия. Обикновено обаче, изпълнението на такъв проект може да отнеме от няколко седмици до няколко месеца.

    Свалете ЦЕНОВА ЛИСТА на всички видове услуги с едно щракване.

  Моля, посочете къде да ви изпратя ценовата листа.
  Дизайн интериорен проект до ключ
  Дизайн интериорен проект до ключ
  Дизайн интериорен проект до ключ
  Дизайн интериорен проект до ключ