Професионален електротехник в София

Ние ще свършим работата бързо, качествено и по всички стандарти!

Електроинсталационни работи

Поетапно заплащане на труда

Електроинсталационни работи

Професионални инструменти

Електроинсталационни работи

Посещение на майстор - безплатно

  Видове на електроинсталационни работи

Услугите за извършване на електромонтажни работи се разделят на два етапа – начален и финален. По време на първия се извършва демонтаж на старата електрическа инсталация, съставя се нов проект, извършва се маркиране, прокладване на електрическите кабели, монтаж на разпределителни кутии, табла и контактни гнезда.

Ако кабелите се прокладват по видим начин, електромонтажът се извършва преди финалното довършително строителство. На втория етап се монтират осветителни тела, ключове, контакти и силови инсталации.

Работите по домашния или индустриалния електромонтаж включват следните етапи:

 1. Заземяване.
 2. Прокладване на силови и нисковолтови кабели.
 3. Канали за кабели в стени. С фреза за канали
 4. Обелване на жици.
 5. Начални настройки и пускови процедури.
 6. Свързване към автоматика в табла.
 7. Монтаж на електрическите уреди.

Електромонтажните работи се извършват според индивидуални схеми, които зависят от площта и предназначението на помещенията. Гаранцията на монтажниците се прилага за сертифицираното оборудване и разходните материали. Нашата фирма използва продукцията на известни търговски марки на изгодни цени.

Електроинсталационни работи

  Пълна гама електроинсталационни работи

Електромонтаж в къщи

Услугите по електромонтаж в самостоятелни сгради се различават от работите по електроинсталация в апартаменти. Специалистите се придържат към следния ред на действия при монтажа на електрическата мрежа и инсталирането на оборудването в къщата:

 1. Проектиране. Надеждността и безопасността на инсталацията в сградата зависи от коректността на проекта.

 2. Избор на типа на електрозахранване. Това може да бъде еднофазно на 220 Волта или трифазно на 380 Волта.

 3. Одобрение на проекта в къщата от контролиращите органи.

 4. На базата на одобрения от страна на клиента бюджет се извършват доставка на кабели, предпазители, електромери и друго електрооборудване.

 5. Електромонтаж в къщата, замяна и разпределение на кабелите.

 6. Захранване. Този процес може да се извърши надземно или подземно.

 7. Инсталиране на таблото и пускане на тока.

 8. Диагностика на електрическите вериги.

Последното условие се смята за едно от най-важните, тъй като работоспособността и надеждността на мрежата осигуряват безопасност. След потвърждаване на изправността на системата се извършват отделни работи и инсталиране на осветителни тела.

Специфика на електрозахранването в апартаменти

Понятието “електромонтаж в апартамент” включва широк спектър от услуги, които изпълняват електротехници. Сред най-разпространените работи са демонтажът, замяната на електрозахранването, свързването на уреди и домашни апарати. За по-малки ремонти обикновено се изискват умения, с които разполагат собствениците на апартаментите. За по-сериозни работи обаче ще бъде необходимо да се извика електротехник.

  Видео на работи

Канал за кабел

2 Videos

Как се определят цените на електроинсталационните услуги

Оценката на услугите по електромонтаж се извършва на основание на няколко фактора. Крайните пресмятания се извършват след завършването на работите, на базата на разчетите за извършените действия.

Следните фактори влияят на определянето на цената на електромонтаж:

 1. Сложността на проекта.
 2. Извикването на специалист.
 3. Броят на изработените часове за демонтаж и монтаж.
 4. Видът на използваните материали.
 5. Обемът на работата.
 6. Специфика и размерите на обекта.

  Въпроси и Отговори

Този раздел ще ви помогне да получите отговори на ваши въпроси. Ако не намерите нужната информация, моля, напишете ни. info@etatrading.bg

Козметичен ремонт до ключ

Електроинсталационните работи включват планиране, монтаж и поддръжка на електрическите системи в жилища, сгради или обекти. Това включва инсталиране на електрически кабели, контакти, прекъсвачи, осветителни тела и други електрически устройства.

Електроинсталационните работи са необходими при ново строителство, ремонт или модернизация на съществуващи сгради, както и при добавяне на нови електрически устройства или системи.

За да изберете подходяща фирма за електроинсталационни работи, е важно да изследвате различни компании, да проверите техните рецензии и референции от предишни клиенти, да се запознаете с техните квалификации и сертификати.

Времето за изпълнение на електроинсталационни работи може да варира в зависимост от обхвата на проекта, сложността на инсталациите и текущите работни условия. Обикновено обаче, изпълнението на такъв проект може да отнеме от няколко дни до няколко седмици.

7 причини за поръчка на професионален електрик в София

Безопасност: Професионалният електрик разполага с необходимите знания и опит за осигуряване на безопасността на електрическите инсталации във вашия дом или офис.

Квалификация: Професионалният електрик притежава необходимата квалификация и сертификати за извършване на електротехнически работи, което гарантира високо качество на услугата.

Експертно мнение: Професионалният електрик може да предостави ценни съвети и препоръки за подобряване на електрическата система във вашия дом или офис.

Гаранция за работата: Поръчването на професионален електрик ви дава гаранция, че всички извършени работи ще бъдат изпълнени професионално и в съответствие със стандартите.

Спестяване на време и усилия: Специалистът елиминира необходимостта от самостоятелно решаване на проблемите с електричеството, което ви спестява време и усилия.

Използване на правилните материали: Професионалният електрик разбира кои са най-подходящите материали за конкретните електротехнически задачи и ги използва правилно.

Удобство и увереност: Поръчването на професионален електрик в София ви осигурява удобство и увереност, че електрическите системи във вашия дом или офис са в добри ръце.

Не се колебайте да поръчате професионален електрик в София и се уверете в сигурността и надеждността на вашите електротехнически системи!

  Свалете ЦЕНОВА ЛИСТА на всички видове услуги с едно щракване.

Моля, посочете къде да ви изпратя ценовата листа.
Електроинсталационни работи
Електроинсталационни работи
Електроинсталационни работи
Електроинсталационни работи