Ремонт на баня до ключ в София

Ние ще свършим работата бързо, качествено и евтино!

Ремонт на баня

Поетапно плащане за работа

Ремонт на баня

Професионални инструменти

Ремонт на баня

Посещение на майстора - безплатно!

Ремонтът на банята се състои от няколко етапа

Сега нека разгледаме подробно какво се влага във всяка от тях.

 • Демонтаж на водопроводната инсталация. Разчистваме помещението от домакински уреди и мебели. Демонтираме мивката, ваната и тоалетната. Монтираме тапи на тръбите. Отстраняваме плочките, замазката и слоевете покритие до нея. За да избегнете появата на гъбички, демонтирайте всичко, което влиза в контакт с вода или я натрупва.
 • Подмяна на тръбите. Ръждясалите и износени тръби могат да причинят наводнения на съседите ви. Нашите специалисти ги подменят с нови. За красота и удобство тръбите се скриват в кутии.
  Предварителна довършителна обработка. Изравняваме стените и пода. Поставяме топъл под.
 • Монтаж на електрическите кабели. Разделяме и фиксираме кабелите.
 • Довършителни работи. Покриваме стените с влагоустойчива боя или с камък, мрамор, гранит или плочки. Монтираме гипсокартон за боядисване, опънат или ламелен таван, както и осветление.
 • Монтаж на водопроводни инсталации, контакти, ключове, осветителни тела. Монтаж на душ кабина, душ кабина или вана, мивка, тоалетна. Свързване на контакти, нагревател за вода, пералня.
 • Извършване на довършителни работи. Монтаж на врати, контролна проверка на водопроводната инсталация. Извозване на строителните отпадъци, почистване на помещението, предаване на обекта.

При извършване на работата се съобразяваме с изискванията за безопасност и желанията на клиента. Гарантираме, че ще изпълним всички задачи в срок и ще спазим прогнозната стойност. Уточняваме тези точки в договора.

Ремонт на баня

   Видове работа

Безплатно посещение на майстора за изчисляване на оценката

Трябва да се отбележи, че са изброени само основните услуги. В зависимост от първоначалното състояние на обекта на клиента може да бъде предложен алтернативен списък на необходимите работи в конкретния случай. Така например подготовката на стените по избор включва различни комбинации от обработка на плочите с противогъбични препарати, грундиране и измазване на повърхностите. Довършването на помещението, в зависимост от предпочитанията на собствениците, се състои от поставяне на плочки, монтиране на окачен таван, лепене на водоотблъскващи тапети. Препоръчваме също така да се направят допълнителни изводи за вода за свързване на пералня, да се монтират повече изводи за вътрешно осветление, сешоар, електрическа самобръсначка.

Как се оценява преустройството на банята в София?

Това е поредица от различни по сложност процеси, които различните фирми оценяват по една и съща стойност. Окончателните оценки се правят след приключване на работата, въз основа на оценките за извършената работа.

Следните фактори оказват влияние върху определянето на стойността на работата:

 • сложност на проекта;
  повикването на специалист;
 • броят на часовете, изразходвани за демонтаж и монтаж;
 • видът на използваните материали;
 • списъкът на работите;
  характеристики и размери на обекта.

Въпроси и отговори

Този раздел ще ви помогне да получите отговори на ваши въпроси. Ако не намерите нужната информация, моля, напишете ни. info@etatrading.bg

Козметичен ремонт до ключ

Времето за ремонт на банята може да варира в зависимост от обхвата на проекта, сложността на работата и наличието на специфични изисквания от страна на клиента. Обикновено обаче, ремонтът на банята може да отнеме между няколко дни до няколко седмици в зависимост от конкретните условия.

Основните етапи на ремонта на банята включват демонтаж на старите материали и оборудване, подготовка на повърхностите, включително шпакловка и шлайфане, монтаж на новите плочки, санитарна и електрическа инсталация, боядисване и финално довършително покритие.

Професионалният ремонт на банята осигурява качествено изпълнение на работата, спазване на сроковете и използване на висококачествени материали. Това гарантира дълготрайността и функционалността на банята ви, както и спокойствие и удовлетворение от резултата.

За избор на правилната компания за ремонт на банята е важно да проведете изследване на пазара, да прегледате препоръки и отзиви от предишни клиенти, да се консултирате с различни фирми и да анализирате техните ценови оферти и условия на работа.

Свалете ценова листа на всички видове услуги с едно щракване

Моля, посочете къде да ви изпратя ценовата листа.
Ремонт на баня
Ремонт на баня
Ремонт на баня
Ремонт на баня