Основен ремонт в София

Това е комплекс от работи, който може да включва замяна на електроинсталации, водопровод, вентилационна система, отопление, демонтаж на съществуващи покрития, изравняване на основите (под, стени, тавани).

В процеса също така могат да бъдат заменени прозорци, врати, да се извършат кардинални промени в помещението, да се заменят подови настилки и комуникации – сливане на стаи или построяване на допълнителни прегради. Следват довършителни работи, монтаж на осветление, инсталиране на санитарни уреди.

Обикновено тези услуги са търсени за вторични жилища, но дори и в новостройките ремонтът може да включва значителни промени, ако началното състояние на новата квартира не удовлетворява собственика.

Предимства на нашето предложение

Изпълнението на подобни работи е доста обширен процес. Затова важни фактори са планирането и управлението на реализацията на проекта. Как се отличава нашият подход:

Подготовка на проекта от инженери. Високото ниво на професионализъм на специалистите ни позволява да предвидим всички детайли, налични ограничения и да изберем оптимални решения за всеки конкретен проект. Това позволява да се очакват прогнозируеми срокове и резултати. Материали и технологии – нашето опитно познание ни позволява да изберем най-добрите материали и варианти за изпълнение, използваме европейски технологии и модерно оборудване. Нашите служители редовно посещават специализирани събития, където се запознават с новостите в строителството, възможностите и предимствата на техните приложения. Контрол на качеството на ремонта – използваме многостепенен контрол и 36 показателя при проверка на работите преди предаването на клиента. За всеки обект има назначен мениджър, който съпровожда клиента и уточнява всички възникващи въпроси. Комплексно снабдяване – възможни са закупуване и доставка на материали от магазини с отстъпка за постоянни клиенти. Гаранции и прозрачност на разчетите – сключва се договор, в който е посочена гаранцията – 2 години, за всички закупени материали се предоставят счетоводни документи

Основни етапи и видове работи Подготвителен: правите поръчка онлайн или обаждане на компанията. Към вас идва инженер-сметчик, който фиксира размерите на стаите, вашите предпочитания и текущото състояние на жилището. По тези данни се подготвя сметка и проект. Подготовка на личен дизайнерски проект. Процесът започва с подготовка: демонтаж на стари покрития, инженерни системи, премахване на врати и прозорци при тяхната замяна. Реализация на пренареждането. Монтаж, преместване, възстановяване на междукомнатни прегради, замазване на под. Отделка на балкони Провежда се разводка на електрика, монтаж на надежден и безопасен електрически щит, водоподаване, отопление, вентилация – груб строеж. При нужда – замяна на прозорците. Извършва се монтаж на многонивкови или натягащи се тавани, мазилка на стени. Отделката може да включва следните завършващи работи: поставяне на плочки, ламинат, паркет, шпакловка на стени и тавани. На завършващ етап – поставяне на пластмасови наличници (с прокарване на необходимите кабели), контактни ключове, санитария, врати.

При поръчване на услуги комплексно и извършване на основен ремонт на апартамент “до ключ”, цените на материалите няма да бъдат по-високи от средния стандарт.

Ще извършим закупуването на всичко необходимо от магазини или от производствени вериги (всички разходи се потвърждават с първични документи).

Доставяме всичко на обекта. Така получавате икономия от време и ресурси, няма да е нужно да посещавате магазини и да търсите необходимите материали.

  Въпроси и Отговори

Този раздел ще ви помогне да получите отговори на ваши въпроси. Ако не намерите нужната информация, моля, напишете ни. info@etatrading.bg

Козметичен ремонт до ключ

Основният ремонт на апартаменти обикновено включва ремонт на подове, стени и тавани, обновяване на електроинсталациите и водопроводните системи, както и обновяване на санитарното оборудване и кухненските мебели.

Основният ремонт на апартаменти е необходим, когато състоянието на жилището изисква сериозни ремонтни дейности, като например обновяване на стари и износени материали, поправка на водни или електрически проблеми, или просто желание за модернизация и подобрение на външния вид на жилището.

За да изберете подходяща фирма за основен ремонт на апартаменти, е важно да изследвате различни строителни компании, да проверите техните рецензии и референции от предишни клиенти, както и да се запознаете с техните квалификации и опит в областта на ремонта на жилищни сгради.

Контролирането е възможно как лично на място, така и онлайн с помоща на видео и фото отчети. По искане на клиента можем да изпращаме фотоотчети и видеоотчети

8 причини за поръчка на козметичен ремонт в София

Подобряване на външния вид: Козметичният ремонт ще освежи и подобри външния вид на вашето жилище, придавайки му нов и съвременен вид.

Бързо изпълнение: Козметичният ремонт обикновено се извършва бързо и лесно, което ви позволява да насладите на промените възможно най-скоро.

Икономичност: В сравнение с капиталния ремонт, козметичният ремонт е по-икономичен и по-лесен за реализация.

Повишаване на стойността на имота: Обновяването на интериора и екстериора на вашето жилище често повишава неговата пазарна стойност.

Освежаване на пространството: Козметичният ремонт ще ви позволи да освежите и преобразите пространството, правейки го по-приятно и функционално за живеене.

Персонализация: Вие можете да изберете дизайн, цветове и материали, които отговарят на вашите предпочитания и стил.

Подобряване на настроението: Обновеният интериор ще ви вдъхновява и подобрява настроението ви всеки ден.

Лесна поддръжка: След като козметичният ремонт е завършен, поддръжката на новия интериор става по-лесна и удобна.

Не се колебайте да поръчате козметичен ремонт в София сега и се насладете на обновеният вид на вашия дом!

  Свалете ЦЕНОВА ЛИСТА на всички видове услуги с едно щракване

Моля, посочете къде да ви изпратя ценовата листа.
Основен ремонт на апартаменти
Основен ремонт на апартаменти
Основен ремонт на апартаменти
Основен ремонт на апартаменти